LIFESTYLE Zakupy

Lunch po cygańsku

Lunch po cygańsku
Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad. Smakuje wybornie zarówno w zestawieniu z sałatkami, jak i makaronami, a jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy przed pieczeniem zamarynować

Data publikacji: 2017-10-04
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Lunch po cygańsku
Kategoria: Zakupy, LIFESTYLE

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad. Smakuje wybornie zarówno w zestawieniu z sałatkami, jak i makaronami, a jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy przed pieczeniem zamarynować mięso.

Lunch po cygańsku Zakupy, LIFESTYLE - Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad. Smakuje wybornie zarówno w zestawieniu z sałatkami, jak i makaronami, a jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy przed pieczeniem zamarynować mięso.

Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad. Smakuje wybornie zarówno w zestawieniu z sałatkami, jak i makaronami, a jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy przed pieczeniem zamarynować mięso. Niezastąpiony okaże się przy tym Sos Kielecki cygański od WSP Społem. Z nim danie będzie miało wyrazisty smak.

Dzięki dojrzałym pomidorom z kawałkami papryki oraz cebuli sos nabiera ostrości, a dodatek przecieru jabłkowego wprowadza odrobinę słodyczy. Ponadto zioła nadają mu niezwykłego aromatu, który zachęca do spróbowania.

Sos Kielecki cygański sprawdza się jako marynata bez konieczności dodawania innych produktów. Wystarczy kilka godzin przed pieczeniem polać nim kurczaka, aby przesiąkł zapachami przypraw oraz smakiem pomidorów. Mięso przygotowane w ten sposób można podawać np. z ryżem i surówką.

Apetyczny lunch według kuchni cygańskiej tylko z Sosem Kieleckim!

 

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Lunch po cygańsku Zakupy, LIFESTYLE - Miękka, soczysta pierś z kurczaka o intensywnym aromacie to doskonały pomysł na obiad. Smakuje wybornie zarówno w zestawieniu z sałatkami, jak i makaronami, a jej przygotowanie jest bardzo proste. Wystarczy przed pieczeniem zamarynować mięso.
Hashtagi: #Zakupy #LIFESTYLE

A to już wiesz?  Jaki urlop, takie siły do pracy. Jak Polacy ładują baterie na wakacjach?

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy